-

Functional Training

In deze discipline van Gym Royale bieden we diverse klasjes aan ter verbetering van je conditie, kracht en om je te helpen met het groeien van spiermassa of juist af te vallen en in shape te komen. Hieronder lees je meer over de soorten klassen die we aanbieden.

1. Strength & conditioning
Een training van een uur met een focus op krachttraining. Tijdens deze lessen verbeteren we je atletische performance. Ook leren we je het betere barbell en lift werk. In deze trainingen gaan we voor kracht en spieropbouw, waarbij natuurlijk het conditionele onderdeel niet achterblijft. Met verschillende workout vormen zorgen we dat je volledige body goed wordt aangepakt.

2. Circuittraining
Een full body workout van 45 minuten tot 1 uur, om je mentaal en fysiek uit te dagen! In verschillende circuitvormen zetten we een training neer die haalbaar en toegankelijk is voor alle niveaus. Tijdens dit uur word jij een meester in het werken met losse gewichten en ben jij de HIIT-elementen in no time de baas. Door spiergroepen af te wisselen, in combinatie met interval training, werken we toe naar een topconditie én een sterk lichaam.

3. Bodyweight HIIT
Iedere week een andere uitdagende training, waarbij we één ding kunnen garanderen; burn, burn burn! Tijdens deze intense 45 minuten durende workout werken we aan je cardio, benen en core. Verwacht hip thrusts, jumping lunges, kettle bells, dumbells en body weight training.Kijk in het rooster om je volgende les in te plannen of e-mail voor meer informatie.
Je kunt ook altijd een proefles reserveren om te kijken of het wat voor jou is.

Scan QR code:

Winkelwagen

0
artikelen
Verzendkosten:
€ 0,00

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN*
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Betalen

Adresgegevens
Contactgegevens

Proefles

Meld je aan

Abonnement