-

Brazilian Jiu Jitsu

BJJ is een van de snelst groeiende vechtkunsten ter wereld. Het Jiu Jitsu werd aan het begin van de vorige eeuw door Japanse vechters naar Brazilië meegenomen en verder ontwikkeld door Braziliaanse vechters.

Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) is een vechtsport die erop is gericht om je tegenstander door middel van een take-down/worp/shoot zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat de tegenstander opgeeft. Er zijn binnen BJJ twee verschillende stromingen. Dit zijn enerzijds sport BJJ en anderzijds self defence BJJ. Bij Gym Royale worden de principes van self defence BJJ gevolgd, met Master Rickson Gracie als grootmeester.

De school van NOC*NSF rijkserkend BJJ trainer/coach Raoul Hiwat is aangesloten bij de Rickson Gracie International Jiu-Jitsu Association en verzorgt de BJJ binnen Gym Royale, zowel voor de beginner als de fanatieke wedstrijdvechter. Lessen worden gegeven in Gi of no Gi (korte broek en t-shirt), een Gi kan je voor € 85,- aanschaffen bij de balie.

Kijk in het rooster om je volgende les in te plannen of e-mail voor meer informatie.
Je kunt ook altijd een gratis proefles reserveren om te kijken of het wat voor jou is.

Scan QR code:

Winkelwagen

0
artikelen
Verzendkosten:
€ 0,00

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN*
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Betalen

Adresgegevens
Contactgegevens

Proefles

Meld je aan

Abonnement